Реабілітація літніх людей

Реабілітація літніх людей

Якщо ваша рідна людина тяжко хворий і потребує цілодобової медичної допомоги та догляду, пансіонат «Милий дім» в Києві пропонує послуги догляду та реабілітації людей похилого віку. Наш будинок престарілих в своєму розпорядженні затишною обстановкою, кваліфікованим і турботливим персоналом, якісними медикаментами і сучасним обладнанням для медичних процедур.

Послуги будинку престарілих

До нас звертаються родичі хворих як з соматичними захворюваннями, так і з захворюваннями психоневрологічного характеру. Ми приймаємо хворих з патологіями серцево-судинної системи, ураженнями кісток і опорно-рухового апарату, злоякісними пухлинами, глибокими порушеннями зору (глаукома, катаракта), дисфункцією сечовидільної системи, наприклад, нетриманням сечі. Пацієнтами нашого центру нерідко стають люди похилого віку, які перенесли інсульт або інфаркт. Що стосується порушень психіки, тут проходять лікування та реабілітацію хворі з деменцією, афективними розладами, неврастенію і віковим розладом особистості.

Коли пацієнт потрапляє в наш центр, він проходить ретельне обстеження, за результатами якого призначається курс лікування і реабілітації. Пацієнт цілодобово знаходиться під наглядом фахівців. Йому забезпечено постійний сестринський догляд, своєчасний прийом препаратів, гігієнічні процедури, особливо для лежачих хворих, які в силу свого стану не можуть доглядати за собою. З пацієнтами також працюють психологи, які надають постійну підтримку, готові вислухати і дати добру пораду.

Ми пропонуємо комфортні умови для проживання. Сімейні пари заселяються в окрему кімнату, а самотні постояльці проживають в кімнатах по 2-4 людини. Кожна палата оснащена всім необхідним для комфортного проживання: затишними ліжками, сучасними меблями, телевізором. Кожен день для постояльців організовуються прогулянки на вулиці, а також цікава досуговая діяльність: робота клубів і гуртків за інтересами. Родичам хворих дозволяється привозити в пансіонат домашні рослини, картини та інші предмети з дому, щоб їх літні родичі відчували себе психологічно комфортно.

Проживання в пансіонаті «Милий дім»

Дізнатися вартість проживання в пансіонаті ви можете, відкривши наш прайс-лист. Якщо у вас виникнуть труднощі з транспортуванням вашого родича, ми організуємо перевезення хворого в наш центр. З усіх питань ви можете звернутися до фахівців нашого центру, замовивши зворотний дзвінок. Слідкуйте за нашими акціями, і ви зможете оформити проживання і лікування для вашого близької людини за вигідною знижку.

Будинок пристарілих в Мозирі – https://www.dom-prestarelih.com.ua/ua/dom-prestarelyh-v-mozyre/

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК





    Дізнатися вартість проживання
    Перевезення хворих
    Замовити дзвінок
    Знижки
    Згорнути